Single

InterSystems fristående palleteringsmaskin, Single, hanterar oftast ett enstaka produktflöde och är en komplett enhet. Oftast består enheten av pallmagasin, arkläggare, produktbuffert, lastenhet samt pallplatser för färdig pall. Det är en beprövad pallastare för hantering av ett enstaka produktflöde.

Den moduluppbyggda konstruktionen möjliggör enkel anpassning av utrustningen mot aktuell layout. Alternativ finns för hög eller låg produktinmatning, manuell eller automatisk pallhantering, olika typer av produktvändare beroende på produkt och kapacitetskrav samt utrustning för mellanläggsark. I det användarvänliga gränssnittet kan operatören göra justeringar av befintliga pallmönster eller lägga upp nya mönster direkt i operatörspanelen.

Single intersystem palletering

Animering

Layouter

Ladda ner layouter (.DWG)

Referenser

Tyskland

Wernsing, Addrup-Essen

Wernsing förädlar olika typer av potatis- och salladsprodukter och har ett antal pallastare Typ ComPact 128 LV installerade i sin produktion i Addrup-Essen. Denna leverans har integrerad arkläggare samt helautomatiskt system för hantering av tompall/fullpall.

Schweiz

Emmi, Emmen

Emmi AG har investerat i 2 st ComPact 128 LV. En av maskinerna är anpassad för palletering av 3, 10 och 20 L hink men även 6×1 L i tråg.

Film

Sverige

Pågen, Göteborg

Vår första leverans till Pågen består av en helautomatisk pallastare Typ ComPact 128 LF. Pallastaren är försedd med 2 st pallmagsin för att underlätta hantering av olika palltyper. I maskinen palleteras även lådor 600 x 400 med staplingstappar.

Norge

Kjeldsberg Kaffe, Trondheim

Till Kjeldberg Kaffe har vi levererat 2 st ComPact 128 LV med pallmagasin där man hämtar färdig pall med handtruck. Mer ComPact kan det inte bli!